Zapojenie športu do firemnej kultúry: Spojenie tímu a zdravia | Coderama
Remote / Rotácie na projektoch / Refferal bonus 2000€ / Work&Travel.
Získaj odhad platu

Vieme, že ak si najlepší, môžeš pracovať pre kohokoľvek.

Preto ti ponúkame okrem skvelých BENEFITOV aj adekvátne platové ohodnotenie. Vyplň náš dotazník a my ti na základe tvojich skúseností vypracujeme odhad tvojej budúcej výplaty v CODERAMA.

Napíšte nám:

Späť

Zapojenie športu do firemnej kultúry: Spojenie tímu a zdravia

Alexandra Gálfyová|29.03.2024

V dnešnom článku sa pozrieme na dôležitosť zapojenia športu do firemnej kultúry, konkrétne v oblasti IT. Ukážeme si, ako pravidelná fyzická aktivita a tímové športy môžu zlepšiť nielen fyzické, ale aj mentálne zdravie zamestnancov, zvýšiť ich spokojnosť a podporiť spoluprácu v tíme. Predstavíme vám príklad firmy Coderama, ktorá úspešne kombinuje prácu v IT sektore so záväzkom k zdraviu a športu, čím vytvára dynamické a podporujúce pracovné prostredie. Naučíte sa, ako môžete aj vo vašej firme vytvoriť podobné prostredie, kde šport slúži nielen ako forma relaxu, ale aj ako nástroj na budovanie lepšieho tímu.

it developeri na motokarach

Zapojenie športu do firemnej kultúry: Spojenie tímu a zdravia

Keď hovoríme o zdraví IT špecialistov, nemôžeme prehliadnuť dôležitosť firemnej kultúry, ktorá podporuje šport a fyzickú aktivitu. Vytvorenie prostredia, kde je šport nielen podporovaný, ale aj súčasťou firemnej identity, má obrovský vplyv na zdravie a spokojnosť zamestnancov. Športové aktivity majú pozitívny vplyv nielen na fyzické, ale aj na mentálne zdravie zamestnancov. Spoločné cvičenie, hranie tímových športov alebo účasť na bežeckých pretekoch umožňujú zamestnancom tráviť čas mimo pracovného prostredia, čo môže viesť k lepšiemu porozumeniu a spolupráci. Tím, ktorý trénuje a súťaží spolu, často rozvíja dôveru a komunikačné schopnosti, čo sa prenáša aj do pracovného prostredia. Navyše, spoločné športovanie môže zlepšiť morálku tímu a prispieť k vytvoreniu pozitívnej a energetické atmosféry vo firme.

Coderama: Ako naša firma prepája IT a šport

V Coderame sa nesnažíme len o kódovanie a technológie. Sme oddaní aj zdraviu a tímovej spolupráci. Preto spojilo IT a šport do jedinečnej kombinácie, ktorá nám pomáha vytvárať dynamické a zdravé pracovné prostredie. Naša odvaha neskončila len pri klávesniciach a monitóroch. Zúčastňujeme sa futbalových turnajov medzi IT firmami a prijímame výzvy, akou je štafetový Beh od Tatier k Dunaju. Týmto spôsobom ukazujeme náš záväzok k tímovému duchu a zdraviu. Ale to nie je všetko.

Pravidelne organizujeme športové aktivity v rámci našich teambuildingov pre našich zamestnancov, a či už ide o športové hry alebo survival výzvy, vždy sú spojené s fyzickou aktivitou. Týmto spôsobom rozvíjame silné väzby medzi členmi tímu a posilňujeme našu kolektívnu energiu. Každoročne organizujeme aktívny rodinný deň, ktorý otvárame pre našich zamestnancov a ich rodiny. Tento deň je plný zábavy, športu a adrenalínu, čím podporujeme zdieľanie zážitkov mimo pracovného prostredia.


V Coderame sme presvedčení, že šport nie je len o cvičení tela, ale o posilňovaní mysle a tímovej duchovnosti. Tieto aktivity nám pomáhajú zvýšiť kreativitu, zlepšiť spoluprácu a celkovo zvýšiť produktivitu. A to sú kľúčové faktory pre inovácie a úspech v rýchlo meniacom sa svete IT. V Coderame nejde len o kódovanie, ide o životný štýl spojený s IT a športom, ktorý nás posúva vpred.

programatori a it developeri na kurze prezitia

Alexandra Gálfyová

Marketing manager

Marketingová manažérka, ktorá sa s láskou stará o sociálne sieťe, web a marketing v CODERAMA.

Čo je u nás nové?